DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Manisa °C

BAHÇELİ 5 AYLIK MAAŞINI BAĞIŞLADI

BAHÇELİ 5 AYLIK MAAŞINI BAĞIŞLADI
31.03.2020
1.442
A+
A-

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başlattığı ‘Milli Dayanışma Kampanyası’na AKP’li ve MHP’li siyasetçilerden kampanyaya destek geldi. MHP Lideri Devlet Bahçeli de kampanyaya 5 aylık maaşını bağışladığını duyurdu.Milli Dayanışma Kampanyası’na MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli dışında Gençlik ve Spor Bakanlığı Bakan Yardımcısı Hamza Yerlikaya ve Kültür ve Turizm Bakanlığı Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan gibi isimler de destek verdiklerini açıkladı.

‘HUZURLU VE GÜVENLİ YARINLARA BERABER ULAŞACAĞIZ’

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, “İhtiyaç sahiplerine destek çalışmalarına devletin öncülük etmesi gerektiğini gördüğümüz için Milli Dayanışma Kampanyası’nı başlatıyoruz.” açıklamasının ardından, MHP lideri Bahçeli de sosyal medya hesabından kampanyaya destek olduğunu duyurdu.

Bahçeli yayınladığı destek mesajında şu ifadelere yer verdi: “Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı olarak Milli Dayanışma Kampanyası’na beş (5) maaşımla katılıyorum. İnşallah bu günleri atlatacağız, inanç birliği yaparak, ortak akıl ve irade paydasında buluşarak huzurlu ve güvenli yarınlara beraberce ulaşacağız.

BAKAN YARDIMCILARINDAN KAMPANYAYA DESTEK

Sporcuları ve kulüpleri de kampanyaya davet eden Gençlik ve Spor Bakanlığı Bakan Yardımcısı Hamza Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Cumhurbaşkanımız Erdoğan’ın liderliğinde başlatılan Milli Dayanışma Kampanyası’na ben de 1 maaşım ile katılıyorum. Sporcu kardeşlerim! Kulüplerimiz! Spor Camiamız! Siz de bu kampanyaya katılarak ülkemize ve milletimize desteğinizi gösterin.” dedi.


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.