DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Manisa °C

SOMA TRAFİK EKİPLERİ ÇOCUKLARI EVLERİNDE ZİYARET ETTİ

SOMA TRAFİK EKİPLERİ ÇOCUKLARI EVLERİNDE ZİYARET ETTİ
08.05.2020
1.956
A+
A-

Soma’da Trafik Haftası etkinlikleri kapsamında, trafik ekipleri çocukları evlerinde ziyaret ederek düdük ve şapka hediye ettiler.

Manisa’nın Soma ilçesinde, Soma İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube ekipleri, Trafik Haftası kapsamında, sağlık çalışanları başta olmak üzere evleri ziyaret ederek, çocuklara, eğitici kitaplar, düdük ve beyaz trafikçi şapkası hediye ettiler.

Soma İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Amiri Aydın Torun yaptığı açıklamada, Trafik haftasında, ellerinden geldiği kadar çocuğa ulaşmak ve onlara hediyeler vermek istediklerini ifade ederek, “Bu yıl 2-8 mayıs tarihleri arasında kutlanan Trafik Haftası Etkinlikleri kapsamında Soma’da çocuklarımızın evlerine ziyaretlerde bulunduk. Çünkü en çok onların ihtiyaçları var. Bu dönemde okullarından, ayrı kaldılar, Sokaklardan, parklarından, arkadaşlarından ayrı kaldılar. Bir nebze olsun onları mutlu etmek istedik. Sağlık çalışanlarını da bu zamanda unutmadık onlara ağırlık vermeye çalıştık. Onların çocuklarını da ziyaret ettik. Mutlu etmeye çalıştık. Her şey çocuklarımız için.” dedi.

Çocukların aileleri de, Trafik ekiplerinin, Trafik haftasını kutlayarak, onlara ziyaretleri için ve hediyeleri için, “İyi ki varlar, iyi ki yanımızdalar” diyerek teşekkür ettiler.

Kendilerine hediye edilen şapkalarını takan ve düdükleri ellerine alan çocuklar, asker selamı vererek, hep birlikte “Öncelik Hayatın Öncelik Yayanın” mesajı verdiler.







YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.