DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Manisa °C

SOMA’DA SİLAHLI KAVGA, 3 KİŞİ YARALI

SOMA’DA SİLAHLI KAVGA, 3 KİŞİ YARALI
26.05.2020
2.267
A+
A-

Soma da iki gurup arasında çıkan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.
O.K. ile G.K daha önce aralarında sözlü münakaşa yaşadıkları M.Y.’nin Samsacı Mahallesi Fevzi Çakmak Caddesi üzerindeki evinin önüne geldi. Burada M.Y. beraberindeki oğlu O.Y ve T.Y. ile O.K G.K. arasında ki tartışma silahlı kavgaya dönüştü.
Silah seslerinin duyulması ile ihbar üzerine olay yerine çok sayıda ambulans ve Polis ekibi sevk edildi. Kavgada kullanılan tabanca ve pompalı tüfekle yaralanan M.Y, OY. ve T.Y. yaralanırken, OK. G.K. olay yerinden kaçtı. Yaralılar sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Soma devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.
Olay yerinde çok sayıda tüfek saçması ve mermi kovanı bulunurken, olayda yaralananların yakınları ve mahalle sakinleri büyük korku yaşadı. Ok. ve G.K.’nin İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne giderek teslim olduğu ve ve olayla ilgili soruşturma başlatıldığı öğrenildi.








YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.