DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Manisa °C

NAKLİYECİLER İLKOKULU ÖĞRENCİLERİNDEN BÜYÜK BAŞARI

NAKLİYECİLER İLKOKULU ÖĞRENCİLERİNDEN BÜYÜK BAŞARI
02.06.2020
2.296
A+
A-

Soma Nakliyeciler Kooperatifi İlkokulu öğrecisi Mert Ali Eroğlu We Mind Nature eTwinning projesi kapsamında yapılan poster ve resim yarışmasında poster dalında 1. oldu. Melike Dağ ise resim dalında 3. oldu.

Soma Nakliyeciler Kooperatifi İngilizce öğretmeni Enise Ulu Çoğalan’ın rehberliğinde yürütülen We Mind Nature eTwinning Projesi kapsamında okul öğrencileri önemli derece elde etti.
Yarışmada Soma Nakliyeciler Kooperatifi İlkokulu öğrecisi Mert Ali Eroğlu We Mind Nature eTwinning projesi kapsamında yapılan poster ve resim yarışmasında poster dalında 1. oldu. Melike Dağ ise resim dalında 3. oldu.
Okuldan yapılan açıklamada “Climate Change konulu poster ve resim yarışması düzenleyen Romanyalı ortağımız ve Bahçelievler İstanbul Ticaret Odası Bilim Sanat Merkezi’nin de katılımıyla gerçekleşti. Online olarak yaptığımız görüşmede öğrencilerimiz Kahoot oynarak başarılarını da sergilemişlerdir. Projenin konusu iklim değişikliği ve dünyamızdır.
2020-2021 eTwinning Okulu olan yani Avrupa da görünürlüğünü kazanan okulumuzda projelerimiz ve etkinliklerimiz devam etmektedir.” ifadelerine yer verildi.








YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.