DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Manisa °C

SOMA’DA 25 MİLYON YATIRIMLA KAPALI PAZAR YERİ AÇILIYOR

SOMA’DA 25 MİLYON YATIRIMLA KAPALI PAZAR YERİ AÇILIYOR
21.02.2020
660
A+
A-

Soma İstiklal Caddesi üzerinde 25 milyon liralık yatırımla hayata geçirilen kapalı pazar yeri ve katlı otopark projesinde 544 pazarcı esnafı için kura çekim süreci başladı.
Belediye toplantı salonunda basın toplantısı düzenleyen Belediye Başkanı Ali Tulup, toplam 4 kattan oluşan ve 6 bin 957 metrekarelik pazar alanına sahip projede gelecek ay yer tahsislerinin yapılacağını ifade etti.
Tulup, şöyle konuştu:
“Projenin birinci katta tuhafiyeciler, peynirciler ve köylülere yerler ayrıldı. Zemin katta da sebze ve meyve satıcıları için yerlerimiz mevcut. Yürüyen merdivenler, asansörler, mescit ve tuvalet gibi alanlar bulunan modern bir pazar yeri. Toplam 6 bin 957 metrekare alanda 544 pazarcı esnafımıza noter huzurunda kura çekerek yer tahsisi yapacağız. 696 esnafımız başvurdu. Kapasitemiz 544 esnafımız için. Kalan 152 esnafımız için de ayrıca yer tahsisi için çalışıyoruz. Bu eksikliği de gidereceğiz. Teras katı ve bodrum katında da toplam 400 araçlık bir otopark yer alıyor.”

ETİKETLER: , , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.