DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Manisa °C

SOMA’DA CADDE VE SOKAKLAR DEZENFEKTE EDİLDİ

SOMA’DA CADDE VE SOKAKLAR DEZENFEKTE EDİLDİ
25.03.2020
1.249
A+
A-

Soma Belediyesi tarafından kentin cadde ve sokakları ilaçlı suyla yıkanarak dezenfekte edildi.

Çin’in Wuhan kentinde ortaya çıkan ve kısa zamanda tüm dünyayı etkisi altına alan korona virüs tehdidine karşı önlemler Soma’da da alınmaya devam ediyor.

Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından kentin cadde ve sokakları ilaçlı suyla yıkanarak dezenfekte edildi.

Soma Belediye Başkan yardımcısı Sabır Tuna çalışmaları bizzat yerinde takip ederek, yürütülen temizlik çalışmalarını inceledi.

Öte yandan bir çok il ve ilçede olduğu gibi Soma’da da tüm mahalle, cadde, sokak, parklar ve kamu kurum kuruluşlarında dezenfekte ve ilaçlama çalışmaları da yapılıyor.

Koronavirüsü ile alakalı ilk günden itibaren gerekli tedbirleri almaya gayret gösteren Soma Belediyesi, ilçedeki tüm mahalle, cami, toplu ulaşım araçları, halkın yoğun olarak kullandığı kapalı ve açık alanlar ile birlikte ilçedeki tüm kamu kurumlarında Sağlık Bakanlığı onaylı ürünlerle dezenfekte çalışması yaptı. Ekiplerinin titizlikle sürdürdüğü dezenfeksiyon çalışmalarının yanında, ilçedeki cadde ve sokaklar da tazyikli suyla temizlenirken, salgına karşı hijyen önlemlerinin artarak devam edeceği belirtildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.