DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Manisa °C

MASKİ TEDBİRLERİ ELDEN BIRAKMIYOR

MASKİ TEDBİRLERİ ELDEN BIRAKMIYOR
02.04.2020
1.442
A+
A-

MASKİ Genel Müdürlüğü, korona virüs (COVİD-19) salgını nedeniyle su faturası ödeme ve kartlı sayaçlara dolum yapılabilmesi için hizmet veren SUMATİK ve MASKİ Pratik cihazlarındaki dezenfeksiyon işlerini il genelinde aralıksız sürdürüyor.
Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, dünyayı etkisi altına alan korona virüs salgınına karşı tedbiri elden bırakmıyor. Bu kapsamda SUMATİK ve MASKİ Pratik cihazlarında başlatılan dezenfekte ve temizlik çalışmaları rutin bir şekilde devam ediyor. İl genelinde yapılan dezenfeksiyon işleri kapsamında hizmet binaları ve şantiye alanları da ilaçlanıyor. Öte yandan vatandaşların sağlıklı ve hijyenik ortamda işlemlerini yapması için çalışan MASKİ, alınan tedbirleri kararlılıkla uygulamaya devam ediyor.


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.