DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Manisa °C

AK PARTİ’Lİ ÖZKAN’DAN “1 MAYIS” MESAJI “EMEKÇİ KARDEŞLERİMİZİN YAŞAM ŞARTLARININ İYİLEŞTİRİLMESİ TEMEL HEDEFİMİZ”

AK PARTİ’Lİ ÖZKAN’DAN “1 MAYIS” MESAJI “EMEKÇİ KARDEŞLERİMİZİN YAŞAM ŞARTLARININ İYİLEŞTİRİLMESİ TEMEL HEDEFİMİZ”
30.04.2020
1.814
A+
A-

AK Parti Manisa Milletvekili Avukat Mehmet Ali Özkan, ülkenin refahı için çalışan emek sahiplerinin haklarının geliştirilmesi ve yaşam şartlarının iyileştirilmesinin, AK Parti’nin en temel hedeflerinden biri olduğunu bildirdi.
Özkan, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü münasebetiyle bir mesaj yayımladı. Özkan, mesajında, 1 Mayıs’ın, dünyanın dört bir yanındaki emekçileri aynı duygular etrafında buluşturan; aynı acıların, aynı sevinçlerin etrafında birleştiren ortak farkındalık adına belirlenen bir gün olduğunu vurguladı.
“Bizler, emeğin ve alın terinin kutsal sayıldığı; adaletli paylaşım, dayanışma ve güç birliğinin esas alındığı bir kültür ve medeniyetin mensuplarıyız” diyen Özkan, mesajında, “Bütün dünya ülkelerinde olduğu gibi, ülkemiz de enerjisini üretime katılan fedakâr işçilerimizden almaktadır. Tarımda, sanayi ve teknolojide, sağlıkta, hizmet sektöründe ve hayatın her alanında üretenler sayesinde toplumların refah düzeyleri yükselmektedir. Ülkenin refah seviyesinin yükselmesine hizmet eden emek sahiplerinin haklarının geliştirilmesi ve yaşam şartlarının iyileştirilmesi temel hedefimizdir” ifadelerini kullandı.
AK Parti iktidarı tarafından 2009 yılında ülkemizde resmi bayram ilan edilen 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nün bu sene tüm dünyayı tehdit eden Covid 19 salgını sebebiyle evlerde kutlanacağının altını çizen Özkan, mesajında, işçiler üzerinden siyaset yapanlara da mesaj verdi. Özkan, mesajında şunları kaydetti:
“Bu zor günlerimizde, evlerimizde güven içinde olmamızı sağlayan enerji sektöründen tutun da bize ekmek, aş sağlayan gıda sektörü, sağlık hizmetleri başta olmak üzere tüm sektörlerde kahramanca çalışan tüm işçilerimize teşekkürü bir borç biliyoruz. Hepiniz halkımızın gözünde korkusuz kahramanlarımızsınız. Yüzde yirmibeş işçi kapasitesi ile Soma’da hiçbir hizmet aksatılmadan evlerimizde bizim güvenle kalmamız sağlayan kahramanlarımıza teşekkür ederim.
Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ifadesi ile Türkiye için ışık görünmüş, yaptığımız fedakârlıkların karşılığını alma vakti yaklaşmıştır.
Bu vesileyle; başta maden şehitlerimiz olmak üzere, iş kazalarında hayatını kaybeden tüm emekçilerimize Cenab-ı Allah’tan rahmet, tüm çalışanlarımıza sağlıklı, huzurlu ve bereketli bir çalışma ortamı diliyorum.







YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.