DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Manisa °C

SOMA’DA KUMAR BASKINI

SOMA’DA KUMAR BASKINI
26.05.2020
2.321
A+
A-

Soma da iki evde gece yarısı kumar oynandığı ihbarını alan emniyet güçleri biri ev sahibi 13 kişiye 40 bin 950 TL idari işlem uyguladı. Ev sahibine daha öncede ‘Kumar Oynanması İçin Yer ve İmkan Sağlama’ suçlarından işlem yapıldığı öğrenildi.

Soma merkezinde Namazgah Mahallesinde bulunan bir evde kumar oynatıldığı ihbarı üzerine adreste yapılan aramada kumar oynamakta kullanılan iskambil kağıtları ve yazboz ele geçirildi. Hakkında daha öncede ‘Kumar Oynanması İçin Yer ve İmkan Sağlama’ suçlarından işlem yapılan ev sahibi T… hakkında ‘Kumar Oynamak İçin Yer ve İmkan Sağlamak’ suçundan adli işlem, ikamette bulunan 13 şahsa Umumi Hıfzıssıhha Kanunu kapsamında sosyal mesafeye uymamaktan toplam 40 bin 950 TL idari işlem uygulandı.
Ayrıca İlçe emniyet Müdürlüğü Ekipleri, ihbar üzerine Cuma Mahallesi’nde bir adrese yaptıkları baskında da Ev sahibi B.D. hakkında “Kumar oynamak için yer ve imkan sağlamak” suçundan adli işlem yapıldı. B.D. ,ile birlikte ikametten kumar oynayan 8 kişiye 25 bin 250 Lira idari para cezası uygulandı.








YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.