DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Manisa °C

“SOMA HALKI ARTIK LAF DEĞİL, İŞ VE İCRAAT BEKLİYOR!”

“SOMA HALKI ARTIK LAF DEĞİL, İŞ VE İCRAAT BEKLİYOR!”
22.06.2020
2.769
A+
A-

CHP Soma İlçe Başkanlığı, bir açıklama yaparak Ak Parti Manisa Milletvekili Mehmet Ali Özkan’ın Soma Belediye Başkanı Ali Tulup’la birlikte Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e gerçekleştirdiği ziyareti eleştirdi.

CHP İlçe Başkanı Levent Elbinsoy, “Son günlerde internette ve bugün yerel gazetelerimizde yer alan haberlerden öğreniyoruz ki Ak Parti Manisa Milletvekili Sayın Mehmet Ali Özkan ve Soma Belediye Başkanı Sayın Ali Tulup, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Cengiz Ergün’ü makamında ziyaret ederek, Soma’ya yapılacak yatırımları konuşmuşlar.

Paylaşılan haberin içeriğinde ne yazık ki Soma’ya hangi yatırımların yapılacağı, hangi yatırımlar hakkında görüş alışverişinde bulunulduğu yazmıyor. Bu nedenle CHP Soma İlçe Başkanlığı olarak merak ediyoruz ve Soma halkı adına soruyoruz; Sayın Mehmet Ali Özkan ve Sayın Ali Tulup; Soma’ya yapılacak “sözde” yatırımların yanı sıra, suya yapılan zamları ve vatandaşımızın sırtına binen fahiş su faturalarını konuştunuz mu? Soma Bölgesel Isıtma Sistemi ısı birim fiyatına, her yıl yapılan olağan zammın haricinde, sistem kapalıyken bile aylık otomatik olarak yapılan zammı konuştunuz mu? Soma Bölgesel Isıtma Sistemi eşanjör ücretlerine yapılan fahiş zammı konuştunuz mu?

Yapılan zamlar sonrasında Soma Bölgesel Isıtma Sisteminin nasıl yeni abone bulacağını konuştunuz mu? Soma 13 Eylül Parkı’nın verilen söze rağmen hala tadilat beklediğini konuştunuz mu? Ondan fazla kez kazılan, milyonlarca liranın çamura gömüldüğü Adnan Menderes Caddesinin hesabını konuştunuz mu? Cenkyeri Mahallemize tankerler ile su taşındığını, mahallemizin musluklarından çamur aktığını konuştunuz mu? Yerel seçimlerden sonra sürgüne gönderilen, tazminatı ödenmeyerek iş akdi feshedilen MASKİ ve belediye personelinin özlük haklarını konuştunuz mu? Köy yollarımızın perişan halini, köy yollarına ne zaman asfalt atılacağını konuştunuz mu? Hangi “büyük” yatırımların Soma’ya yapılacağını, Somalı gençlere nasıl istihdam yaratılacağını konuştunuz mu?

Sayın Mehmet Ali Özkan ve Sayın Ali Tulup, Soma halkı adına sorulacak daha çok sorumuz var. Büyükşehir Belediye Başkanı ile bir araya gelmeniz, istişare halinde olmanız ve görüşmeniz elbette güzel. Lakin Soma halkı artık laf değil iş ve icraat bekliyor. Soma halkı artık verilen sözlerin tutulmasını, sorunlarının çözülmesini bekliyor. Sosyal medya paylaşımları ve yerel medya haberleri ile reklama gerek yok. Çıkın vatandaşın karşısına, anlatın verdiğiniz sözleri nasıl tutacağınızı. Sadece anlatmakla kalmayın, icraata geçin ki samimiyetinize inanalım!” dedi











YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.