DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Manisa °C

ADEM YILDIRIM GÜVEN TAZELEDİ

ADEM YILDIRIM GÜVEN TAZELEDİ
05.09.2020
2.664
A+
A-

Soma Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanlığı için 13. Olağan Kongresini yaptı. Kongre için aday olan Adem Yıldırım Partisinde tekrar İlçe
Başkanlığına getirilirek güven tazeledi. Kongreye MHP Manisa Milletvekili Erkan Akçay, Soma Milliyetçi Hareket Partisi Kadın Kolları, Teşkilat
Yönetimi, Ülkü Ocakları Başkanı Uğur Aydın, Meclis Üyeleri, MHP İl Başkanı Ömer Baysal ve Yönetimi, MHP İl Kadın Kolları Başkanı, Kınık MHP İlçe Başkanı, AK Parti İlçe Başkanı Erol Saygılı, Belediye Başkanı Ali Tulup, Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Ekşi, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Ayan, Ticaret Odası Başkanı Cem Doğan, Sendika Başkanları ve Sivil Toplum Dernek Başkanları katılım sağladı. Soma MHP İlçe Başkanı Adem Yıldırım tekrar İlçe Başkanı
seçilmesinin ardından teşekkür konuşması yaparak devamında şu sözleri dile getirdi;

İnsan insanlığını bilmezse, çakallara yem olur.Adam, adamlık ağırlığında davranmazsa veledizinaların oyuncağı olur,
Dava kalben yaşanmazsa, serseri mayın gibi oradan oraya Yalakalık için döner durur.
TÜRK’ ün özünde ne çakallık ne veledizanalık ne de döneklik vardır.
Değerli dava arkadaşlarım, işte bu tür insanlar!..
Koltuktan düşünce,şuur kaybına uğruyor,akılları kıtlaşıyor,yürekleri paslanıyor,zehirli dilleri de zırvalamaya başlıyor!
Ülkücülük öncelikle kişinin manevi dünyasında hayat bulan, müslüman Türk milletinin hak ve menfaatlerinin Allah rızası gözetilerek savunulduğu ve bu çerçevede hal ve hareketlerin, yaşam tarzının, dünya görüşünün şekillendiği fikri bir olgunluk halidir.
Her bir ülkücü için siyasi fikir anlamında karşılık bulduğu Türk milliyetçiliği, bu fikrin de yegane temsilcisi ise Milliyetçi Hareket Partisidir.
MHP çatısı altında siyaset yapmış her bir kişiden fikri anlamda olgunluğa ulaşması, İslam ahlak ve fazileti ile Türk milletine mensup olmanın vermiş olduğu haklı gururu birleştirerek topluma yararlı bir fert ve oluşturduğu katma değerle öne çıkmış makbul kişi olması beklenmelidir.
Her gün sosyal medyada yazıp duruyorlar dava adamlarından bahsediyorlar.Kimmiş bu dava adamları,bizim bildiğimiz;
‘’Dava adamı”
Ülkesi ve Milleti için her türlü çileye ezaya ,cefaya katlanır, hedefe giden yolda önüne çıkan engelleri sabırla bekler, sorumluluk ve sebatla aşar, dirençlidir, bahane üretmez. Arkadaşlarını hiç bir şartta yolda bırakmaz. Arkasına bakmadan davaya yapılan saldırıları tek başına göğüsler.Yol gösterici ,idealist ve ihlas sahibidir.Çelik gibi bir iradeye sahiptir. Başkalarının hak ve hukukuna saygı gösterir ,merhametli ,dürüst ve yüksek ahlak sahibidir.Yetkilerini asla kötüye kullanmaz”Bir dava adamı nefsini öne çıkarmaz derviş gönüllüdür.fanilik duygusuna aşinadır.İnandığı gibi yaşar.İhtiyaç sahiplerine gizlice yardım eder.Hakikat üzre yürür,Dedikodu yapmaz. Dikkatleri üzerine çekmez.Kibirden gösterişten uzak durur. Çok konuşmaz daha çok dinler Kimseyle alay etmez, kimseyi küçümsemez,haddini bilir, boşboğazlık etmez açık sözlü ve hoşgörülüdür. Şahsi menfaat peşinde koşmaz ,ifrattan uzak durur.Lider Doktrin Teşkilat esaslarına göre hareket eder.Teşkilatının almış olduğu kararlara saygı duyar,görev alsa da almasa da o üzerine düşen sorumluluğu bilen ve ona göre hareket eden insandır dava adamı.
Bu beklentiye gereğince cevap vermiş ve vermekte olan ülkücüler kendi özel ve mesleki hayatlarında ve üstlendikleri siyasi görevleri süresince iman ettikleri hak yolunda mücadele veren dava erlerine,bazı kendini bilmez kişiler tarafınca,mesnetsiz, aslı astarı olmayan karalamalar ve birliğimizi, dirliğimizi bozmak için her dönem olduğu gibi bugün de gerek sosyal medyada gerekse kahvene köşelerinde boş durmamaktadır.
Ülkücü sıfatını sadece kendinde mülk gören ve beraberinde gelen sorumlulukları eksik ve kusurlu donanımlarıyla yorumlayarak fikri ayrışmaya sebep olan, toplum nazarında da hak davasını lekeleyerek yozlaştıran, şahsi menfaat ve ihtiraslarına yenilerek, nefsine hakim olamayarak biz demeyi unutan kuytu köşelerinde müflis halde kalmaya mahkum, girdikleri çıkmaz sokaklarda geriye dönmeye utanmış bir halde çaresiz, altına eden bebeler gibi sığındıkları çürük çatılarda rehin bir halde tükenecektirler.
Milliyetçi Hareket Partisi,
Ne dışarıdan, ne Kahvehane köşelerinden,ne sivil toplum kuruluşlarından, hicazet alarak değil, varlığını,Türk Milletinin istiklaline adamış, uğruna ölümlere boş vermiş yiğitler otağından yani,Milliyetçi hareket partisi,Ülkücülerin karargahı olan Genel merkezimizden,Önce Ülkem ve milletim,sonra partim ve ben diyen Bilge insan,Dünya Türklüğünün lideri, Türkmen beyi Genel Başkanımız DEVLET BAHÇELİ’den aldığı emir ve talimatları uç boyu olan il başkanının emirleri doğrultusunda hareket eder.Başka, hiçbir kuvvet,hiçbir güç, Milliyetçi Hareket Partisi’ne yön çizemez,istikamet veremez.
Tabii ki ülküsü olmayan,kendinin daha ne olduğunu nereden gelip nereye gittiğini bilmeyen kendi ihtiras ve hırsının kurbanı olmuş densizler nereden bilecekler ki!.
Milliyetçi Hareket Partisinin Siyaset üstü ideolojileri ve çağlar ötesi ülküleri ile koca bir çınar, kutlu bir maneviyat olduğunu.
Gönül coğrafyasına Üç Hilal çizen, Turan ülküsü ile gönüller fetheden ve yetiştirdiği yiğitlerle bir memleketin yükünü omuzlayan, şanlı mücadelemizin karargahından emir alındığını.
Hamd olsun ki; bu bilinçle, bu ferasetle dün cennet mekan Başbuğumuzun yolundan, bugün Lidere olan sadakatimizden sözünden hiç bir zaman ayrılmadık.
Sahte gülücükler dağıtmadık,
Kimseye yapamayacağımız işin sözünü vermedik,eğilmedik,
Milliyetçi hareket partisi’ne leke getirecek hiç bir işin içerisinde bulunmadık.Çünkü,biz yürüdüğümüz yolun, aldığımız görevin,oturduğumuz makamın ne olduğunu biliriz.Bu yüzden Yüreğimizde mühürlüdür.
Cennet mekan Başbuğumuz Alparslan Türkeş beyefendinin veciz ifadesiyle bize miras bıraktığı “Ülkücü, ülkücünün öz kardeşidir” kardeşlik hukukunun önemi ve bu hukukun yok sayılması halinde davaya vereceği zarar nazara alınarak alınması gereken tedbirlerin ehemmiyeti açısından belirleyicidir,sözünü benimsemiş,ilke olarak kabul etmiş bir kişi olarak, hiç bir arkadaşımızı dışlamadık rencide edecek harekette bulunmadık.
Rabbim; Türk milletini ve onun gücü olan milliyetçi ülkücü hareketi, benlik davasına düşmüş gafillerden ve düşmanı olan hain mahfillerden emin, bu yolda mücadele veren dava erlerini de muzaffer eylesin.” Bu vesile ile “İstiklal için birlik,İstikbal için dirlik”
Kazanan Türkiye olacak diyor,
Tüm bu duygu ve düşüncelerle; Ülkücü hareket ile 76-77 öğretim yılında kutlu ocağımıza ilk adımı attığım günden bu güne,mensubu olmaktan duyduğum şerefle söylemek istiyorum ki; ne çizgimde ne de yolumda en ufak bir kırıklık olmadı,bundan sonra da olmayacaktır. Rabbim, Türk Milliyetçilerini var etsin. Türk Milliyetçiliğini muzaffer eylesin. Birliğimiz, beraberliğimiz daim olsun.
Kongremizin ilçemize ve ülkemize hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan diliyor,
İnşallah insanlık olarak bu zor günleri atlatarak tüm Ülküdaşlarımız ile kucaklaşacağımız toylarımızda bir araya gelmek üzere bütün Dava Arkadaşlarıma selam ve saygılarımı sunuyorum.
Ne mutlu TÜRK’ÜM diyene! dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.