DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Manisa °C

MADEN ŞEHİTLERİ ANISINA ÖZENLİ ÇALIŞMA

MADEN ŞEHİTLERİ ANISINA ÖZENLİ ÇALIŞMA
22.03.2021
359
A+
A-

İl genelinde peyzaj çalışmalarıyla şehre estetik katan Manisa Büyükşehir Belediyesi, Soma’da Maden Şehitleri Caddesi’nde de çalışmalarını hızla sürdürüyor. Devam eden peyzaj çalışmalarını yerinde inceleyen Kent Estetiği Dairesi Başkanı Hakan Göktaş, maden şehitleri anısına caddenin adını aldığı Maden Şehitleri Caddesi’ndeki peyzaj çalışmalarını facianın yıldönümü olan 13 Mayıs tarihine kadar tamamlamayı hedeflediklerini söyledi.
Manisa Büyükşehir Belediyesi Kent Estetiği Dairesi Başkanı Hakan Göktaş, Soma’da Maden Şehitleri Caddesi’nde devam eden peyzaj çalışmalarını incelemek üzere Soma’ya geldi. İlçe temasları kapsamında ilk olarak Manisa Büyükşehir Belediyesi Soma Muhtarlık İşleri Şube Müdürü Can Doğan Cansever’i ziyaret eden Daire Başkanı Göktaş, ilçedeki Büyükşehir hizmet ve yatırımları ile ilgili görüş alışverişinde bulundu. Daha sonra Soma Belediyesini de ziyaret eden Göktaş, Soma Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Ekşi ile bir araya geldi. Ekşi’ye Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün‘ün selamlarını ileten Göktaş, Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Soma Belediyesinin çalışmaları hakkında görüş alışverişinde bulundu.

“Önem verdiğimiz bir cadde”
Soma Muhtarlık İşleri Şube Müdürlüğü ve Soma Belediyesi ziyaretinin ardından Kent Estetiği Dairesi Başkanı Hakan Göktaş, Maden Şehitleri Caddesi’nde devam eden peyzaj çalışmalarını inceledi. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün talimatları doğrultusunda peyzaj çalışmalarını başlattıklarını belirten Göktaş, “Bu cadde bizim önem verdiğimiz bir cadde. Çünkü maden şehitlerimizin anısını yaşatıyor. Başkanımız Sayın Cengiz Ergün de bu konuda oldukça hassas. 13 Mayıs 2014’te meydana gelen ve hepimizin yüreğini yakan Soma maden faciasında hayatını kaybeden maden şehitlerimizi rahmetle anıyoruz. Caddemizdeki peyzaj çalışmalarını 13 Mayıs tarihine kadar tamamlamayı hedefliyoruz” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.