DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Manisa °C

SOMA, BAHARA HAZIRLIK İÇİN ÇALIŞMALARA BAŞLADI

SOMA, BAHARA HAZIRLIK İÇİN ÇALIŞMALARA BAŞLADI
22.03.2021
292
A+
A-

Soma Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri Soma’nın her yerinde bahar temizliğine başladı.

Çalışmalar kapsamında çocuk bahçeleri, yol kenarları, orta refüjler, mesire alanları, meydanlar ve kavşaklar dahil Soma genelinde her yer bahara hazır hale getiriliyor.
Baharın gelmesiyle birlikte parklarda daha fazla zaman geçirecek olan çocukların temiz ve güvenli eğlenebilmeleri için çocuk oyun gruplarının bakımları yapılıyor ve oyun alanları yıkanıp temizleniyor. Vatandaşların talepleri doğrultusunda da uygun yerlere yeni çocuk oyun gruplarının ve spor aletlerinin montajları yapılıyor. İlçede vatandaşların boş zamanlarında keyifli zaman geçirip dinlendikleri Mesire Alanlarında da bakım ve temizleme çalışmaları bitirildi ve buralar vatandaşların kullanımına açıldı. Parklarda aydınlatma direkleriyle oyun gruplarının tamir ve bakımları da rutin olarak yapılıyor. Bunların yanı sıra refüjlerdeki ağaçların budamaları ve bakımları bitirilirken Soma genelinde bahara hazırlık çalışmalarının devam edeceği belirtildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.