DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Manisa °C

DARKALE’DE YANGIN TATBİKATI YAPILDI

DARKALE’DE YANGIN TATBİKATI YAPILDI
18.06.2021
418
A+
A-

Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı ekipleri, Soma’nın ilk yerleşim yerleri arasında yer alan Darkale Mahallesi’nde yangın tatbikatı yaptı.
4 araç 12 personelle gerçekleştirilen tatbikatta olası bir yangın durumuna karşı en hızlı şekilde müdahale için tatbikat yapıldı.
Koruma altında bulunan tarihi evlerin bulunduğu Darkale Mahallesi’nde yaşanabilecek olumsuzluklara karşı ivedi bir şekilde müdahalede bulunmak amacıyla itfaiye ekipleri tarafından yangın senaryosuna yönelik tatbikat yapıldı. Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanı Gürhan İnal’ın yönettiği yangın senaryosuna Soma İtfaiye Amirliği’nden 4 araç ve 12 personel ile müdahalede bulunuldu. Dar sokaklarda manevra kabiliyeti yüksek araçlar ile yapılan müdahalede tatbikat başarıyla sonuçlandı. Yapılan tatbikat ile ilgili olarak Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanı Gürhan İnal, “Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı olarak Soma ilçesi Darkale Mahallesi’nde tatbikat düzenledik. Planlanan senaryomuzda, Darkale Mahallemizin dar sokaklarında girilebilecek yerlere kadar araçlarımızla giderek kalan kısımlarda ise hortumlarımızı açarak müdahalelerde bulunduk. Herhangi bir aksaklık yaşanmadan tatbikatı başarıyla tamamladık” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.