DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Manisa °C

YOL GEÇİŞLERİ GÜVENLİ HALE GELİYOR

YOL GEÇİŞLERİ GÜVENLİ HALE GELİYOR
18.06.2021
392
A+
A-

MASKİ Genel Müdürlüğü, Soma’ya bağlı Evciler ve Zafer mahallelerindeki dere geçiş noktalarında menfez çalışması yaparak yol geçişlerini güvenli hale getirdi.
Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelindeki dere yataklarına yakın olan yerleşim yerlerinde araç ve yaya geçişlerini sağlıklı hale getirmek ve her türlü can ve mal güvenliğini sağlamak adına çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından Soma’ya bağlı Evciler ve Zafer mahallelerinde iki farklı dere üzerindeki geçiş noktalarında toplamda 9 adet kutu menfez çalışması yapıldı. Yapılan çalışma ile yol geçiş noktaları güvenli hale getirilirken, yağışlı havalarda yaşanabilecek taşkınlara karşı önlem alındı.
Evciler Mahalle Muhtarı Ünal Ünlü, “Geçtiğimiz aylarda yaşanan aşırı yağışlardan dolayı mahallemizdeki derenin üzerinden geçen yolda göçük meydana gelmişti. MASKİ ekipleri gereken çalışmayı yaptı ve sorun ortadan kaldırıldı. Ulaşım da güvenli bir hale geldi. Emek veren herkese teşekkür ediyorum” dedi.
Zafer Mahalle Muhtarı Hüseyin Balkan, “MASKİ ekiplerinin kutu menfez çalışması ilçemizdeki çiftçilerin güzergahı konumunda. Çalışma yapılmadan önce ulaşım adına büyük sorun yaşanıyordu. Artık yol geçişleri güvenli hale geldi. Allah razı olsun” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.