DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Manisa °C

GEÇMİŞ OLSUN SOMA

GEÇMİŞ OLSUN SOMA
30.07.2021
705
A+
A-

Türkiye’nin dört bir yanında görülen yangınlar dün İlçemizde Darkale’de görüldü. 8 arazöz ile söndürme çalışmalarına başlanan ve gece kontrol altına alınan yangının görüldüğü Darkale’ye giden Soma Belediye Başkanı Ali Tulup: ”İlçemiz Sarıkaya – Darkale’de ormanlık alanda çıkan yangın bölgesine sevk edilen ekiplerimizin alevlere olan müdahalesi sürüyor. Bizler de su tankerlerimiz ve ekiplerimizle birlikte olay yerindeyiz, incelemelerimizi sürdürüyoruz. Yangının başlaması üzerine vatandaşlar ve jandarma ekipleri ilk müdahaleyi yaparken, Orman İşletmeye bağlı 8 arazöz de söndürme çalışmalarına başladı. Ekiplerimiz, yerleşim yeri yakınında çıkan yangını kontrol altına almak için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.” dedi.
Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli de Darkale’de çıkan yangının kontrol altına alındığını sosyal medya hesabından: “Manisa Soma yangını kontrol altına alındı. Soğutma çalışmalarımız devam ediyor” diyerek duyurdu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.