DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Manisa °C

ELİ’DE BÖLGESEL ÇAPLI TATBİKAT YAPILDI

ELİ’DE BÖLGESEL ÇAPLI TATBİKAT YAPILDI
21.09.2021
422
A+
A-

Türkiye Kömür İşletmeleri Kurumu Genel Müdürlüğü, Ege Linyitleri İşletme Müdürlüğünce Soma’nın Deniş Mahallesinde bulunan Deniş 1-A Maden Ocağında gerçekleştirilen bölgesel maden tatbikatı gerçeğini aratmadı.

Ege Linyitleri İşletme Müdürlüğü İş Sağlığı ve Güvenliği kapsamında yaptığı tatbikatlara bir yenisini daha ekledi. Bu yıl yapılan tatbikat profesyonel ekiplerin katılımı ile gerçekleştirildi. Daha Önce yapılan yerel tatbikatlardan edinilen deneyimle bu yıl bölgesel çapta icra edilen tatbikata Manisa AFAD Ekipleri, UMKE Ekipleri, İtfaiye Ekipleri katıldı.

Kaymakamlığın başkanlığında oluşturulan kriz masası süreci yürütürken, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı uzaktan canlı bağlantı ile tatbikatı anlık olarak gözlemledi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.