ESERLER HÜKÜMET KONAĞINDA SERGİLENDİ

İlköğretim haftası etkinlikleri çerçevesinde Soma Bilim ve Sanat Merkezi resim yetenek alanı öğrenci ve öğretmenleri tarafından hazırlanan eserler Soma Hükümet Konağı önünde sergilendi.
Görsel Sanatlar Öğretmeni Derya Kaypak ve Görsel Sanatlar Öğretmeni Hülya Demirok ve 9 yetenekli öğrencinin eserleri sergide kullanıldı.
Soma İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün sosyal medya hesabında yapılan açıklamada: ”Kurumumuzda Soma Kırkağaç ve Kınık bölgesinden genel yetenek ve resim yetenek alanında 138 öğrenci eğitim almaktadır. Okul Müdürü Umut Kocabıyık Eğitime, özelde Bilim ve Sanat Merkezine her zaman desteklerini esirgemeyen başta sayın kaymakamımız Fatih AKKAYA, belediye başkanı Ali TULUP, belediye başkan yardımcısı Abdullah EKŞİ ve ilçe milli eğitim müdürü Bekir ÇAKMAK a teşekkürlerini iletti. Amaçlarının ilçede bulunan her eğitim kurumunda hediye edecekleri eserlerden oluşan BİLSEM sergi duvarı oluşturmak olduğunu belirten Kocabıyık, katilim gösteren protokol ve vatandaşlara teşekkür etti.” ifadeleri kullanıldı.