DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Manisa °C

MHP GRUP BAŞKAN VEKİLİ ERKAN AKÇAY, TSO’YU ZİYARET ETTİ

MHP GRUP BAŞKAN VEKİLİ ERKAN AKÇAY, TSO’YU ZİYARET ETTİ
30.12.2021
351
A+
A-

Milliyetçi Hareket Partisi Grup Başkan Vekili Sayın Erkan Akçay, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Teşkilat Başkanı Adem Yıldırım ve MHP İlçe Teşkilatı Yönetimi, Soma Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Cem Doğan’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette Soma TSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yılmaz Analı da bulundu.

Ziyarette “Soma ziyaretlerinde Soma Ticaret ve Sanayi Odası’nı da ziyaret etmelerinden dolayı çok memnun olduklarını söyleyen Soma TSO Yönetim Kurulu Başkanı Cem Doğan, Grup Başkan Vekili Sayın Erkan Akçay’a şunları söyledi. “Daha önce Soma Kömürleri A.Ş.’den Alacaklı olan firmalar için çalışmalarımızı size iletmiştik. Sizlerden konunun çözülmesini talep ediyoruz. Ayrıca  Kömür bayilerimizin yaşadığı bir takım sıkıntılar vardır. Kömür bayileri için 2022 yılı sözleşmeleri imzalanmış olup, termin programları 2022 yılı Ağustos ayına kadar açıklanmıştır. Bu durum kömür bayilerimizi sıkıntıya sokmaktadır. 2022 yılı sözleşmelerinde termin programlarının da Ağustos ayı ve sonrası için de açıklık kazanmasını ve eski bayilerin verilen kömür miktarlarının bir önceki yıllara göre düşük olması, yeni bayilerin sisteme girmesi sebebiyle eski bayilerin tonajlarının düşürülmemesini talep ediyoruz.” Dedi.

Konuşmasının sonunda Soma Organize Sanayi Bölgesi çalışmalarını Vekil Akçay’a ileten Başkan Doğan, Soma Organize Sanayi Bölgesi’nin yoğun talep gördüğünü, 3000 kişinin istihdam sağlanması beklendiğinden dolayı en yakın zamanda Nitelikli Personel çalışmalarına başlayacaklarını da iletti.

Grup Başkan Vekili Sayın Erkan Akçay “Misafirperverliklerinden dolayı Soma TSO Yönetim Kurulu Başkanı Cem Doğan’a teşekkürlerini iletirken Soma Kömürleri A.Ş.’den Alacaklı Olan Firmalar ve Kömürcü Esnafın sorunlarıyla ilgileneceğini de ekledi.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.