DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Manisa °C

ÖĞRENCİLERİ YALNIZ BIRAKMIYORLAR

ÖĞRENCİLERİ YALNIZ BIRAKMIYORLAR
15.02.2022
232
A+
A-

Soma Kaymakamı Fatih AKKAYA ve Soma İlçe Milli Eğitim Müdürü Bekir ÇAKMAK bu hafta Yunus Emre İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerine konuk oldu.
Her hafta bir okulda bayrak törenine katılan Soma Kaymakamı Fatih AKKAYA’yı İlçe Milli Eğitim Müdür Bekir ÇAKMAK, okul idarecileri ve öğretmenler karşıladı. Kaymakam AKKAYA öğrencilerle birlikte İstiklal Marşı’nı okudu. Öğrencilerle bir süre sohbet eden Kaymakam AKKAYA, öğretmenler odasını da ziyaret etti. Bayrak töreninin ardından öğretmenlerle bir araya gelen Kaymakam Fatih AKKAYA ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Bekir ÇAKMAK, uzun soluklu bir yolculuk olan eğitim hayatında başarılı olmanın tek yolunun sabırla çalışmak olduğunu ifade ettiler. İnşaatı devam eden Yunus Emre İmam Hatip Ortaokulu’nun yüklenici firma tarafından teslim alındığını ve 300 gün süre sonunda tamamlanacağı müjdesini veren Kaymakam AKKAYA, “Öğrencilerimize ve öğretmenlerimize her şeyin en güzeline ve en iyisine layıksınız” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.