DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Manisa °C

GIDA KAHRAMANLARI RESİM YARIŞMASI BAŞLIYOR

GIDA KAHRAMANLARI RESİM YARIŞMASI BAŞLIYOR
17.02.2022
359
A+
A-

Manisa İl Tarım ve Orman Müdürlüğünce “Gıdanı Koru Farkındalık Oluşturma Projesi” kapsamında ilköğretim öğrencilerine “Gıda Kahramanları Resim Yarışması” düzenlenecektir. Yarışmayla İlimizdeki ilköğretim öğrencilerinde gıda kaybı ve israfına yönelik farkındalığın arttırılması amaçlanmaktadır.
Resim Yarışmasına ilişkin açıklamalarda bulunan Manisa İl Tarım ve Orman Müdürü Metin Öztürk; “İl Müdürlüğümüz ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile koordineli olarak ilköğretim 1., 2.,3. ve 4. sınıf öğrencilerine “Gıdanı Kahramanları Resim Yarışması” düzenleyeceğiz. 23 Şubat- 25 Mart tarihleri arasında yapılmasını planladığımız resim yarışmasının konusu “Gıdanı İsraf Etme, Gıda Kahramanı Ol” yarışmanın teması ise “Gıda İsrafı ile Mücadele Et” olarak belirlenmiştir.
Yarışmaya katılan öğrencilerimizin yapmış oldukları resimleri 25 Mart 2022 tarihine kadar okullarına teslim etmeleri gerekmektedir. İlköğretim 1.,2. 3. ve 4. sınıf öğrencilerinin katılımıyla gerçekleşecek resim yarışmasında değerlendirme 1. ve 2. sınıf/ 3. ve 4.sınıf öğrencileri olmak üzere iki kademe üzerinden yapılacaktır. Her kademenin 1.,2. ve 3.’leri seçilecektir.
Yarışmanın kazananları 12 Nisan 2022 tarihinde https://manisa.tarimorman.gov.tr adresinde yayınlanacaktır. 20 Nisan 2022 tarihinde İl Müdürlüğümüzde ödül töreni düzenlenecek, ilk elemeyi geçen 60 eser resim sergisinde sergilenecektir.
Yarışmaya katılacak olan öğrencilerimizi şimdiden tebrik ediyor, tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.