DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Manisa °C

GENÇLİK HAFTASI SOMA’DA COŞKUYLA KUTLANIYOR

GENÇLİK HAFTASI SOMA’DA COŞKUYLA KUTLANIYOR
18.05.2022
192
A+
A-

Belediye Başkan Yardımcısı Sabır Tuna, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Dilek Mert, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Pınar Kuzu ve Yönetim kurulu üyeleri, Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Gafur Çetinkaya, Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdür V. Haydar Güllü ve Sosyal Yardım İşleri Müdür V. İsmail Özen 15-21 Mayıs Gençlik Haftası kapsamında Gençlik Festivali etkinliklerinde sunumuyla bizi coşturan Mevlüt Acaroğlun ve şarkılarıyla bizi eğlendiren Gece Yolcuları Konserine katıldılar.
Sanatçılar birbirinden güzel şarkılarıyla gençlerimizi coşturdular. Belediye Başkan Yardımcısı Sabır Tuna Sanatçılara çiçek takdim ederek Belediye Başkanı Ali Tulup’un selamını iletti. Belediye Başkan Yardımcısı Sabır Tuna kitap fuarına hava şartlarından dolayı katılamayan ve Soma’mıza geldiği için Ünlü Yazar Kahraman Tazeoğlu’na çiçek takdim ederek bu organizasyonunda bizleri sanatçılarımızla bir araya gelmemizi vesile olan Menajer İbrahim Koç’a da teşekkür etti.
Başkan Tulup: ”Sanat doğanın içindedir; sanatçı, onu oradan çıkarabilendir. Sanatçı, eserleriyle konuşan, filmleriyle seslenen, verdiği mesajlarıyla öne çıkan, bizi bize anlatan, belki de hepimize ayna tutan bir mertebenin sahibidir. Hepimizin bildiği gibi sanat, insanlığın en önemli ve en değerli bir olgusudur. Bu olguyu yaşatan ya da yaşatmaya çalışan insanlara sanatçı denmektedir. Sanat, ayrı dilde, ayrı dinde ve ayrı ırkta olan insanları ortak bir platformda birleştirebilen mucizevi bir anlatımdır. Sanat dünyası oldukça geniştir. Tanımadığınız, adını bile duymadığınız halkların yaşama ve doğaya adını sonsuza dek yaşatabilen tek kaynaktır. Gençlerimizin bir hafta boyunca sosyalleşebileceği, spordan konsere, çeşitli etkinlikler ile eğlenceli vakit geçirebilecekleri kültür, sanat ve spor alanında tüm aktiviteleriyle Gençlik Festivalimiz 15-21 Mayıs tarihleri arasında yapılmakta. Tüm Gençlerimizi ve Hemşehrilerimizi bekleriz.” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.