DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Manisa °C

SOMA’NIN PİKNİK ALANLARI TERTEMİZ

SOMA’NIN PİKNİK ALANLARI TERTEMİZ
29.06.2022
279
A+
A-

Soma’nın önemli piknik alanlarından biri olan Yağcılı Suçıktı, hemen hemen her gün piknikçilerin akınına uğruyor. Eşsiz doğal güzelliğe sahip ilçenin piknik alanları da belediye ekipleri tarafından düzenli olarak temizleniyor. Ekipler, temizlik çalışmasının yanında park ve yeşil alanlarda; çim biçme, ot temizliği, bakım ve yenileme çalışmalarını da aralıksız sürdürüyor.

“Doğa Hepimizin”
Soma Belediye Başkanı Ali Tulup, amaçlarının vatandaşların daha sağlıklı ve temiz ortamlarda piknik yapmalarını sağlamak olduğunu söyledi. “İlçemiz genelindeki yeşil alanlarımız ve parklarımız büyük ilgi görüyor. Özellikle Yağcılı’da bulunan Suçıktı piknik alanı ilçemizin gözdelerinden bir tanesi. Bizler de vatandaşlarımızın, bu alanların keyfini kaliteli bir şekilde çıkarabilmesi için temizlik ve bakım çalışmalarımızı düzenli olarak sürdürüyoruz. Piknik ve mesire alanlarımızda çöp kutularımız ve konteynerlerimiz mevcut. Hemşehrilerimizden isteğimiz daha fazla çevre bilincine sahip olarak gereken özveriyi göstermeleridir. Çöplerimizi yere atmayalım. Temiz bir çevre için, doğayı korumak hepimizin görevi. Biz hizmet için varız ve halkımıza hizmet etmeye devam edeceğiz. Somamız tertemiz olsun. Bu doğa hepimizin” açıklamasında bulundu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.