DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Manisa °C

BEKİR ÇAKMAK’TAN 2022-2023 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI MESAJI

BEKİR ÇAKMAK’TAN 2022-2023 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI MESAJI
12.09.2022
258
A+
A-

Soma İlçe Milli Eğitim Müdürü Bekir Çakmak 2022-2023 Eğitim ve Öğretim Yılı ile ilgili yayınladığı mesajında: ”Geleceğimizi emanet edeceğimiz öğrencilerimizin uzun bir tatilden sonra okullarına, arkadaşlarına ve öğretmenlerine kavuştuğu yeni bir eğitim öğretim dönemine daha başlıyor olmanın sevinç ve heyecanını yaşıyoruz.
Öğretmenlik bir sevda mesleğidir. Sınıfa girdiğinizde size bakan her bir çocuğumuz, onlara verdiklerinizle yetişecek ve ülkemizin geleceğinde söz sahibi olacak. Bir çocuğumuzun hayatına dokunabilmek belki de ülkemizin geleceğine dokunmak anlamına geliyor. Bizler yerimizde sayarsak ülkemiz yerinde sayar. Bu kutsal mesleği ifa eden tüm meslektaşlarıma başarılar diliyorum.
Çocuklarımızı hayata hazırlarken hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan değerli velilerimiz, öğrenci ve öğretmenlerimizle birlikte eğitim sisteminin en önemli unsurlarıdır. Çocuklarımızın eğitim yolculuğunda birlikte yol almaktan mutluluk duyduğumuz velilerimizin desteğini almak bizler için çok önemlidir. Velilerimizin her daim okullarımızla ve öğretmenlerimizle iş birliği içinde olmalarını arzu ediyoruz.
Sevgili öğrenciler; okullarınızda bir yandan bilgi ve beceri elde ederken diğer yandan kişiliği gelişmiş, güzel davranışlar sergileyen, güzel arkadaşlıklar kuran, büyüklerine karşı saygılı bireyler olarak yetişeceğinize ve ülkemizin, Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün işaret ettiği muasır medeniyetler seviyesine gelmesinde önemli katkı sağlayacağınıza inancım tamdır. Hepimize düşen görev çok ama çok çalışmaktır. Pırıl pırıl yarınlara başladığımız yeni eğitim-öğretim yılında hepinize başarılar diler, gözlerinizden öperim.
Bu duygu ve düşüncelerle yeni eğitim ve öğretim yılının tüm öğrencilerimize, öğretmenlerimize, idarecilerimize, ailelerimize ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyor, tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum.” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.