DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Manisa °C

FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ TAM KAPASİTE ÇALIŞMAYA DEVAM EDİYOR

FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ TAM KAPASİTE ÇALIŞMAYA DEVAM EDİYOR
03.11.2022
128
A+
A-

Soma Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Soma için tam kapasite çalışmaya devam ediyor.
Planlı ve programlı çalışmalarının yanı sıra vatandaşlardan gelen talepleri de ön sıraya alan ekipler çalışmalarını titizlikle yürütüyor. Vatandaşların yoğun olarak kullandığı merkez mahallelerin yanı sıra kırsal mahallelerde de talepleri aksatmayan Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Somalılardan tam not alıyor.
2022 yılında İnönü Mahallesi (11180 m2), Cenkyeri Mahallesi (3810 m2), Turgutalp Mahallesi (5300 m2), Zafer Mahallesi (2540 m2), Kurtuluş Mahallesi(5150 m2), Hamidiye Mahallesi(7100 m2), Uruzlar Mahallesi (1000 m2), Avdan Yukarı Mahallesi (3000 m2) kilit parke taş yapımı tamamlandı. İnönü Mahallesi, Namazgah Mahallesi, Hürriyet Mahallesi, Cuma Mahallesi, Samsacı Mahallesi ve Karacakaş Mahallesi’nde Kilit parke taş yapımı devam etmektedir. Diğer Mahallerin de parke taş tamiri çalışmaları devam etmektedir. Darkale Meydanı ve Sevişler Mesire alanına ahşap boya ve bakım işleri yapılarak Yaz’a hazırlanıyor.
Somalıların Yüzlerini Güldürüyor.
Belediye Başkanı Ali Tulup;
“İlçenin dört bir yanında yolları yenileyen, tehlikeleri ortadan kaldırmak için istinat duvarları ören, engelli ve yaya ulaşımını kolaylaştırmak için kaldırımları onaran, eskiyen merdivenleri yenileyerek güvenli hale getiren, araç ve gereç parkurunu yenileyen, kendi öz kaynaklarını kullanarak tasarruf eden Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz, Soma’yı güzelleştirmeye devam ediyor. Özveri ile çalışan ve güvenli alanlar oluşturarak çalışmalarını sürdüren ekiplerimiz, Somalı Hemşehrilerimizin yüzlerini güldürüyor.” Dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.