DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Manisa °C

KARA HUKUK BÜROSU AÇILDI

KARA HUKUK BÜROSU AÇILDI
20.01.2023
403
A+
A-

KARA HUKUK BÜROSU AÇILDI

Soma’da KARA Hukuk Bürosu bürosu açıldı. Avukat Mehmet Ali Kara, Atatürk Caddesi üzerinde Soma halkının hizmetine başladı.

Soma’da genç avukat Mehmet Ali Kara Avukatlık bürosunu Atatürk Caddesi No:38/B adresinde açtı. Açılışa Belediye Başkan Yardımcıları Abdullah Ekşi ve Sabır Tuna, Manisa Barosu Başkanı Av. Ümit Rona, Siyasi Parti Temsilcileri, Soma Barosuna bağlı avukatlar ve çok sayıda davetli katıldı.
Açılışta konuşan Manisa Barosu Başkanı Av. Ümit Rona, “Adalet insanoğlu var olduğundan beri en önemli erdemlerden biridir. İnsanoğlu tarih boyunca adaleti aramıştır. Adaletin sağlanmasında hakim, savcı meslektaşlarımızla birlikte avukat meslektaşlarımız da tarih boyunca ortaya koyduğu büyük fedakarlık ve emek söz konusu.
Hukuki olarak topluma hatırlatmakta fayda olduğunu düşünüyorum.
Avukatlık bürolarını 4 duvardan oluşan bir yapı olarak görmeyin, Avukat büroları içinde hukuka, ahlaka, mesleğin onuruna ve meslek kurallarına yemin ve and içmiş birer adalet savaşçısı barındırır. Her avukat bürosu bu yüzden kıymetlidir. Toplumun adalet arayışını adli makamlara, hakimlere, savcılara en doğru şekilde taşıyan ve adaletin gerçek manada mutlak olarak sağlanması için büyük bir fedakarlık ortaya koyan meslek grubu avukatlardır. Bu yüzden avukatların cübbesinde kesinlikle düğme yoktur, çünkü adaletsizliğin olduğu her noktada avukatlar toplum için kendilerini fedakar bir şekilde ortaya atar ve hukuk mücadelesi verirler. Meslektaşım Mehmet Ali Kara’nın da Manisa Barosunun yetiştirmiş olduğu kıymetli bir meslektaşım olduğunu biliyorum. Kendisinin de burada başarılı olacağına inanıyorum. Bu mücadele içerisinde Somalı meslektaşlarımız ile meslek etik kurallarına uyarak, dayanışma içerisinde Somalı vatandaşlarımız, Somalı veya Soma’dan yolu geçenlerin bu noktada adalet arayışının başarılı olacağına inanıyorum. Kendisine ve Somamıza hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.
Duaların ardından kurdele kesimi ile birlikte açılış gerçekleştirildi. Manisa Baro Başkanı Av. Ümit Rona, Genç meslektaşı Mehmet Ali Kara’ya Atatürk tablosu hediye ederek hayırlı olsun dileklerini yineledi. Av. Mehmet Ali Kara: “Bu özel günümde yanımda olan herkese çok teşekkür ederim, herkesin ayağına sağlık” dedi.
Açılışa katılanlar Genç avukata başarılar diledi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.