DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Manisa °C

SOMA’DAN DEPREM BÖLGESİNE YARDIMLAR DEVAM EDİYOR

SOMA’DAN DEPREM BÖLGESİNE YARDIMLAR DEVAM EDİYOR
20.02.2023
142
A+
A-

Soma Kaymakamlığı Başkanlığında, Kurumlararası Koordinasyon ve Sivil Toplum Kuruluşları ile Gönüllüler hep birlikte, Hemşehrilerimizin Yunusemre IHO Kapalı Spor Salonu ve Gençlik Merkezine getirdikleri ayni yardımları deprem bölgesine ve ilçemize gelen depremzedelere ulaştırmaya devam ediyor.
Soma Belediye Başkanı Ali Tulup “18.02.2023 tarihi itibarıyla Belediyemiz ilçemize gelen 178 depremzede aileye yakacak odun, kömür, soba, ısıtıcı, ev eşyası, kıyafet, gıda ve temizlik ayni yardımları teslim ettiler.
İçemizdeki Kamu ve Özel Sektör İşletmeleri tarafından temin edilen yakacak kömür ve odun ile birlikte, atölyelerinde üretilen 1100 adet varil sobadan 1048 adeti ile temin edilen 4000 adet soba boruları ve dirseğinden 3541 adeti Kamyon ve Tırlar vasıtasıyla deprem bölgesine ulaştırıldı. Kalan 52 adet varil soba üretimi devam etmekte olup, hızlıca deprem bölgesine gönderilecektir.
Devlet Millet el ele verip merkez üssü Kahramanmaraş olan ve 10 ilimizde meydana gelen depremden etkilenen vatandaşlarımızın yaralarını sarmaya devam edeceğiz” ifadelerinde bulundu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.