DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Manisa °C

ÖZEL EĞİTİM UYGULAMA OKULUNA ZİYARET

ÖZEL EĞİTİM UYGULAMA OKULUNA ZİYARET
14.10.2021
347
A+
A-

İlçe Milli Eğitim Müdürü Bekir Çakmak ve Şube Müdürü Adem Dağcı Özel Eğitim Uygulama Okulu 1. Ve 2. Kademeyi ziyaret etti.
Çakmak, okulda görev yapan öğretmenlerle birlikte sınıfları gezerek engelli öğrencilerle bir araya geldi. Burada çocukların yakın ilgisi ile karşılaşan Bekir Çakmak, okulda eğitim gören öğrencilerle tek tek sohbet etti ve öğretmenlerle de görüşerek okulun ihtiyaçları hakkında bilgi aldı. Ziyaret hakkında da kısa açıklamada bulunan İlçe Milli Eğitim Müdürü Bekir Çakmak , özel çocukların daha özverili bir eğitime ihtiyacı olduğunu belirterek “ilçemizde faaliyet gösteren Özel Eğitim ve Uygulama Okulunda öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldik. Burada çok özverili bir hizmet var, dezavantajlı çocuklarımızın hayata hazırlanması, onların sosyal yaşantılarını bir nebze de olsa geliştirmeleri açısından buradaki öğretmen arkadaşlarımız büyük emek sarf ediyor. Her birini ayrı ayrı tebrik ediyor ve kendilerine teşekkür ediyorum. Okulda görev yapan arkadaşların kurumumuzdan beklentilerini öğrenmek açısından da bu ziyaret çok faydalı oldu. Özel çocuklarımızla geçirdiğim bu özel zaman beni çok mutlu etti. Hepsine derslerinde ve hayatlarında başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.